« Nazaj na novice
Mizarstvo Peklenk je v svojem salonu na Tiranovi 40 v Ljubljani v prvi polovici aprila razširil razstavne prostore in odprl nov salon kuhinj ter povečal spalni studio.

Salon Peklenk v spalnem studiu razstavlja ležišča, posteljne vložke, vzglavnike in odeje treh uglednih evropskih blagovnih znamk, ki jih na slovenskem trgu zastopa DOMA-KO d.o.o. Mirna, in sicer: OPTIMO Posteljni sistemi, AUSTROFLEX spalni sistemi in BLUTIMES vodne postelje.

Iz najprestižnejšega Optimovega programa AUSTROFLEX spalni sistemi obiskovalec lahko preizkusi ležišče afx emc 200 v vseh treh trdotah in tri izvedbe posteljnega vložka afx: afx m, afx mk in afx master.
Pri modelu afx master moteči deli motorja zaradi pogonske tehnike, ki je vgrajena v plastičen notranji okvir, niso vidni. Ta posteljni vložek je torej primeren skoraj za vsako posteljno konstrukcijo – od postelje s predali do ekskluzivno oblikovane postelje.
Ergonomski inštitut München je spalnemu sistemu AUSTROFLEX podelil certifikat kakovosti za njegove odlične biomehanske in mikroklimatske ležalne lastnosti.

Dobro sodelovanje podjetij Mizarstvo Peklenk in DOMA-KO d.o.o. Mirna ni naključno. Oboji prisegamo na zadovoljnega kupca, vrhunsko kakovost izdelkov, izobraženega in kompetentnega svetovalca in izčrpne možnosti individualizacije, torej na kakovostne izdelke po meri kupca.

Širitev salona in z njim večji izbor vrhunskega pohištva je še en korak k zahtevnemu kupcu. Naš kupec je zahteven kupec, zato se novega dosežka Mizarstva Peklenk veselimo tudi v DOMA-KO.

Vabimo vas, da obiščete Salon Peklenk na Tiranovi 40 v Ljubljani.

Prijazno povabljeni.

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se