« Nazaj na novice
Salon pohištva Prevc v ljubljanskem BTC je s Callea C 300 razširil ponudbo vzmetnic. Poleg največje Optimove prodajne uspešnice Global Regular vam lahko zdaj ponudijo tudi vzmetnico iz programa Callea – Callea C 300.
Vzmetnica Callea C 300 je visoka udobnih 25 cm in ima na dveh kvadratnih metrih 540 6,5-navojnih vzmeti različnih trdot. Prevleka je ročno sešita iz najfinejšega multifilamenta. Callea C 300 lahko preizkusite v trdotah H2 in H3.
Nova v ponudbi salona pohištva Prevc sta tudi posteljna vložka s patentiranim sistemom OCS: OCS Flex 600 S in OCS Duo 200 LFK.
OCS Flex 600 sestavlja 55 visoko gibljivih vzmetnih elementov iz trajnoelastičnega tectela, OCS Duo 200 LFK pa 28 gibljivo vpetih vzmetnih letev. Neglede na to, ali ležite na hrbtu, boku ali na trebuhu, lahko z enostavnim klikom s pomočjo sistema OCS nastavite ležalni položaj, ki vam bo najbolj ustrezal.

Dovolj razlogov, da obiščete salon pohištva Prevc -  Alples studio BTC na Šmartinski 152 v Ljubljani (hala 10, 1. nadstropje): Sestavite si posteljni sistem, ki vam bo najbolj ustrezal.

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se