« Nazaj na novice
Zakaj se Optimova vzmetnica Global Regular že več let tako dobro prodaja? Odgovor bomo našli v sami vzmetnici. Posamezne cilindrične vzmeti v žepkih so všite v majhne vrečke iz blaga. Jedro je obdano s 7-consko oblogo iz komfortne pene. Ležišče se dobro prilagodi obliki telesa, menjave pa zelo hitro izravnajo. S točkovno elastičnim vzmetenjem in consko razporeditvijo Global Regular omogoča ergonomsko ležalno udobje, skupaj s prevleko v Micromodal® kvaliteti pa tudi dober prenos vlage. Vzmetnica je primerna za vse, ki jim je hitro pretoplo. Za Global Regular lahko rečemo, da ima vse, kar morajo imeti dobre vzmetnice.

V Bioopremi pa imajo še eno dobro Optimovo vzmetnico - Rondo Pur. Na prvi pogled sta si ležišči zelo podobni. Od Globala Regulara se loči po oblogi, ki je sicer prav tako iz komfortne pene, ni pa consko razčlenjena. Loči se tudi po prevleki. Ni tako udobna, a je vzmetnica zaradi ekskluzivne tehnike stranskega roba (border) zelo zračna in primerna za tiste, ki imajo radi bolj hladno ležišče. 100 % poliester v prevleki pa dela to vzmetnico tudi bolj trpežno.

Global Regular in Rondo Pur, obe vzmetnici z vzmetmi v žepkih, sta si na prvi pogled zelo podobni. V resnici pa nudita različno ležalno udobje. Za kupca je dobro, da ima možnost izbiranja. In Biooprema to možnost nudi. Lepo povabljeni v Blagovnico Resevna Šentjur, v Salon pohištva Biooprema.

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se