« Nazaj na novice

Spanje kot v sedmih nebesih

V kombinaciji z boxspring posteljnim vložkom Callea B 600 nudi luksuzno ležišče z vzmetmi v žepkih Callea C 700 neprimerljivo spalno udobje, ki ga takoj občutite. Prosto gibljive in zelo prilagodljive vzmeti z različnimi trdotami v predelih ramen, pasu in medenice skrbijo za telesu ustrezne ležalne cone in perfektno prilagoditev. Velik volumen zraka, zračni materiali in konstrukcija, ki zagotavlja dobro počutje, ustvarjajo izvrstne klimatske pogoje. Topper T 750 se položi neposredno na ležišče in dopolnjuje ležalno udobje spalnega sistema Callea. Razkošno oplemeniten Vita talalay lateks v nadvložku začuti vaše telo in učinkuje razbremenilno ali podporno, kjer je to potrebno.

S spalnim sistemom Callea in njegovo edinstveno kombinacijo žlahtnega ročnega dela, najlepše optike, prijetnega udobja in največje ergonomije tudi doma doživite poseben »high-end boxspring-feeling«, ki ga poznamo iz postelj luksuznih hotelov.

Za več informacij obiščite spletno stran: http://optimo.si/sl/index/product/id/213 in http://optimo.si/sl/index/product/id/215

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se