« Nazaj na novice

Spalni sistem skrbi za sproščen položaj telesa

Ali ste bili tudi vi med tistimi nesrečneži, ki ste pred nakupom preverili kakovost ležišča in opravili izčrpen ležalni preizkus, ko pa ste izbrano ležišče uporabili doma, ni nudilo pričakovanega ležalnega udobja? A za neprijetno presenečenje največkrat ni krivo ležišče, ampak posteljni vložek, ki se je razlikoval od tistega, ki ste ga imeli doma.

Najbolje je, da ležišče in posteljni vložek nabavimo skupaj.

Posteljni vložek podpira in dopolnjuje ležišče, njegove ergonomske in elastične lastnosti, in dokazljivo izboljšuje ležalno udobje ležišča. A ni vsak posteljni vložek enako primeren za katerokoli ležišče. Posteljni vložek se lahko ali pa tudi ne dovolj dobro odzove na določeno obremenitev ležišča in ležišču omogoči ali pa onemogoči, da uveljavi svoje lastnosti in prednosti. Dobro je vedeti, da je sproščen ležalni položaj v enem najkakovostnejših spalnih sistemov austroflex posledica natančne medsebojne usklajenosti že v fazi razvoja posteljnega vložka in ležišča.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/174 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se