« Nazaj na novice

Natančna nastavitev ležalnega udobja

Ležišče afx euphora 200 iz pêtih skrbno izbranih pen in domišljene strukture reza omogoča optimalno razbremenitev pritiskov in prilagoditev posameznim področjem telesa. Paralelna nastavitev vzglavja in gibljiva cona ramen skrbita, da glava, vrat in ramena počivajo v anatomsko pravilnem položaju. Cona udobja medenice in podporna cona za boke podpirata srednji del telesa. Točkovna prilagodljivost ležišča v predelu pêt omogoča pravilen ugrez pêt. Natančno nastavitev ležalnega udobja pomaga z ležiščem afx euphora 200 povsem usklajeni posteljni vložek afx el3 z 72 snemljivimi in individualno nastavljivimi vzmetnimi elementi.

Z ortopedskega stališča se spalni sistemi austroflex, ki jih je podjetje Optimo razvilo v sodelovanju z Ergonomskim inštitutom München, priporočajo kot ergonomska podlaga za anatomsko pravilno ležanje. Podpirajo pravilen položaj hrbtenice in pospešujejo nočno polnjenje medvretenčnih ploščic s hranilno tekočino.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/175 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se