« Nazaj na novice
Kaj pomenita ležišče Gloria E 500 in posteljni vložek Aviono S skupaj?

V ležišče Gloria E 500 so vgrajeni visokokakovostni materiali in za škodljive snovi preverjene surovine. EMC® je top material med hladnimi penami, ki daje ležišču visoko točkovno elastičnost in izvrstne vzmetne karakteristike, zelo obstojno obliko in odlično zračnost. Jedro ležišča je prvovrstno obdelano z inovativno SMT rezalno tehnologijo. Prevleka v Tencel® kvaliteti, ki daje poleti občutek prijetnega hladu, pozimi pa udobne toplote, idealno uravnava vlažnost in v vseh letnih časih nudi optimalno spalno higieno, hkrati pa se ne mečka in krči. Pri ležišču Gloria E 500 ni nobenih kompromisov glede kakovosti.

Posteljni vložek Aviono s prilagodljivim spustom ramen, samouravnavajočo cono udobja medenice in klipi za dodatno fino nastavitev udobja v območju težišča telesa omogoča individualno nastavljanje ležalnega udobja v vseh ležalnih položajih.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/228 in http://optimo.si/sl/index/product/id/160Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se