« Nazaj na novice

Ortopedi so potrdili sproščujoči učinek

Ergonomski inštitut München je spalnemu sistemu austroflex podelil certifikat za biomehanske in mikroklimatske ležalne lastnosti. Austroflex je prestal večmesečno testiranje ergonomskih ležalnih lastnosti, in sicer položaja hrbtenice v hrbtnem in bočnem položaju, razbremenitve kože ter mikroklime, tudi temperaturnih pogojev in pogojev vlage v posteljni votlini.

Tako afx euphora 200 združuje pet kakovosti vrhunske EMC® pene, ki je členjena z najsodobnejšo rezalno tehnologijo. Prevleka v Tencel® kvaliteti odlično uravnava toploto in vlago in z inovativno 3D optiko izboljšuje ležalne lastnosti ležišča.

Spalni sistem austroflex je povezal dve inovaciji, ki ju ne najdemo v nobenem drugem spalnem sistemu. To sta vzporedno nastavljivo vzglavje posteljnega vložka in ležišča – HWS in površina posteljnega vložka z 72 vzmetnimi elementi iz tectela z 288 ležalnimi točkami. Strokovnjaki za raziskavo spanja in ortopedi so potrdili sproščujoči učinek točkovne podpore ležečemu telesu preko posameznih vzmetnih elementov, ki se razlikujejo po trdoti, so snemljivi in individualno nastavljivi.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/175 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se