« Nazaj na novice

Izvrstna točkovna elastičnost in podporni učinek

Kakšen bo dan, odloča noč. Dober spanec ni niti razkošje niti izguba časa. Nasprotno, je predpogoj za zdravje, uspešnost in dobro počutje. Ampak niso ga deležni vsi in mnogi sanjajo o dobrem spanju in svetlih dnevih. Med pogoji za dobro spanje ima pomembno vlogo postelja. Od tod pregovor, ki pravi: 'Kakršna postelja, takšno spanje'.

Pri spalnem sistemu, ki ga sestavljata ležišče Florena E 500 in posteljni vložek Aviono Flex ni nobenih kompromisov glede kakovosti. Ležišče Florena E 500 iz visokokakovostne EMC® hladne pene s štirimi različnimi trdotami izjemno dobro podpira in razbremenjuje hrbtenico, zračno aktivno spalno klimo pa zagotavlja z izvrstnim uravnavanjem vlage in toplote skupaj s prevleko v Tencel® kvaliteti. Ergonomske lastnosti ležišča optimizira posteljni vložek Aviono Flex s popolnoma razčlenjeno površino s trajno elastičnimi vzmetnimi elementi z dvema trdotama.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/225 in http://optimo.si/sl/index/product/id/222



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se