« Nazaj na novice

Kako ustreči individualnim željam in potrebam?

Nič ne pomaga še tako dobro ležišče, če ga ne podpira ustrezen posteljni vložek, ki prevzame del ugreza telesa in skupaj z ležiščem skrbi za sproščen položaj telesa v hrbtni in bočni legi. Posteljni vložek se lahko ali pa tudi ne dovolj dobro odzove na določeno obremenitev ležišča in podpre njegove ergonomske in elastične lastnosti.

Kakovost posteljnega vložka z vzmetnimi letvami je odvisna od sistema vpenjanja letev v lesen okvir oziroma nad njega, elastičnosti letev in materiala, iz katerega so narejeni nosilci letev. Med posteljnimi vložki, ki jih najdemo na tržišču, obstajajo zelo velike razlike. Že nekoliko boljši posteljni vložki so individualno nastavljivi v predelu ramen, pasu in medenice.

Izčrpne možnosti individualnega nastavljanja ležalnega udobja, ki ustrezajo našim osebnim željam in potrebam, lahko zagotovi le proizvajalec, ki stavi na kakovost in inovativnost, uporablja visokokakovostne materiale, ki so prvovrstno obdelani, ponuja številne in raznolike modele in funkcijske možnosti in razvija spalne sisteme v sodelovanju s strokovnjaki s področja ergonomije.

Za več informacij obiščite spletne strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/153, http://optimo.si/sl/index/product/id/160 in http://optimo.si/sl/index/product/id/152



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se