« Nazaj na novice

Spalni sistem za večje obrmenitve

Od dobrega spalnega sistema se pričakuje, da so pritiski ležišča na telo popolnoma izenačeni, da jih razporedi po ležalni površini, ki se prilagaja konturam telesa med spreminjanjem položaja med spanjem. Celotno telo se tako sprošča v neprisiljenem, zdravem in naravnem položaju, v katerem ni nikakršnih točkovnih obremenitev. Z izvrstno točkovno elastičnostjo ležišče iz EMC® hladne pene Florena E 500 odlično podpira hrbtenico in nudi popolno razbremenitev in optimalno regeneracijo.

Spalni sistem, ki ga sestavljata ležišče Florena E 500 in posteljni vložek Eterno XL, ponuja izčrpne možnosti individualnega nastavljanja ležalnega udobja. Pri ležišču Florena E 500 lahko glede na telesno težo izbiramo med štirimi stopnjami trdote, posteljni vložek Eterno XL, ki je konstruiran za povečane obremenitve do 160 kg, pa ima brezstopenjsko nastavljivo cono udobja medenice.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/225 in http://optimo.si/sl/index/product/id/154Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se