« Nazaj na novice

Ležalno udobje po najnovejših ergonomskih spoznanjih

Dobro je vedeti, na čem ležite. Spalni sistemi austro/flex so bili od vsega začetka pri Optimo deležni posebne skrbi. Med njihovim razvojem je Ergonomski inštitut München sistematično raziskoval enostavne in kombinirane elastične lastnosti, ki so odločilne za položaj hrbtenice v hrbtni in bočni legi in za razbremenitev pritiska na kožo, spremljal pa je tudi kakovost odvajanja toplote in vlage. Končni preizkus biomehanskih in mikroklimatskih ležalnih lastnosti so spalni sistemi austro/flex prestali z odličnimi ocenami.

V spalnih sistemih austro/flex sta povezani inovaciji, ki ju ne najdemo v nobenem drugem posteljnem sistemu. To sta vzporedno nastavljivo vzglavje posteljnega vložka in ležišča – HWS in krožna geometrična oblikovanost vzmetnih elementov iz trajno elastičnega tectela. Kot prilagodljivi del spalnega sistema služi posteljni vložek afx za individualno nastavitev ležalnega udobja. Ležišče afx euphora 200 nudi krepčilen spanec z razkošno členjenim jedrom iz visco in EMC® hladne pene in s prevleko s povsem inovativnim postopkom tkanja, za katero je značilna atraktivna 3D optika, ki omogoča telesu ustrezno prilagoditev v vse smeri.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/175 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se