« Nazaj na novice
O tem, ali je spalni sistem dober, vedno odločata dva: spalni sistem in tisti, ki ga uporablja. Če bo hotel uporabnik zase najti najudobnejši spalni sistem, ga bo moral prej dodobra spoznati. Ena večjih priložnosti za to je bil 58. sejem Dom, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 5. do 10. marca 2019.

Na slovenskem trgu trži spalne sisteme enega vodilnih evropskih proizvajalcev, uglednega avstrijskega podjetja Optimo G.m.b.H., DOMA-KO d.o.o. Mirna. 
Pri DOMA-KO kupcem radi rečemo: »Bodite pozorni na blagovno znamko.« Individualno svetovanje zahteva dobro kakovost produkta. Optimova ležišča in posteljni vložki so izdelani iz najboljših materialov, tehnično dovršeno in okolju prijazno. Iz velikega Optimovega izbora lahko kupec najde ležišče, na katerem se bo počutil dobro, s pomočjo kompetentnega svetovalca pa izbere najboljšo podlago za zdrav spanec.

Sejem Dom je eden najbolj obiskanih sejmov pri nas, kjer dobite največ na enem mestu, dobro svetovanje, izpostavlja najboljše in ne nazadnje nudi prijazne sejemske popuste. DOMA-KO ima spalne sisteme Optimovih blagovnih znamk Optimo, Callea in austro/flex v akciji do konca tega meseca.


Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se