« Nazaj na novice

Razvaja telo z ležalnim užitkom

Krepčilen spanec in izvrstno počutje na spalnem sistemu austro/flex je posledica natančne medsebojne usklajenosti posteljnega vložka in ležišča. Ležalni užitek vzpostavljata dve rešitvi, ki ju ne najdemo v nobenem drugem spalnem sistemu. To sta vzporedno nastavljivo vzglavje posteljnega vložka in ležišča ter geometrija 72 vzmetnih elementov z 288 ležalnimi točkami iz trajno elastičnega tectela.

Ležišče afx emc 200 s pêtimi visokokakovostnimi penami v jedru dosega izjemno točkovno elastičnost, zelo obstojno obliko in odlično zračnost. Z razkošno strukturo reza je jedro razdeljeno na sedem con, ki sledijo zahtevam posameznih delov telesa. Prevleka poskrbi še za pravilen oprijem telesa in za prijetno suho spalno klimo.

Posteljni vložek afx m s paralelno nastavitvijo vzglavja uravnava ležalni položaj v predelu glave, vratu in ramen. Gibljive vzmetne letve in mehkejši vzmetni elementi v ramenskem delu popuščajo pod pritiskom telesa in omogočajo, da se ramena globlje pogreznejo. V predelu bokov vzmetni elementi s pomočjo regulatorjev trdote preprečujejo krivljenje hrbtenice. Trši vzmetni elementi uravnavajo težišča telesa v predelu medenice, mehkejši vzmetni elementi pa podpirajo točkovni pritisk pêt.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/174 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se