« Nazaj na zapise
Spati v najboljši formi je pozicijsko geslo, ki ga je avstrijsko podjetje Optimo G.m.b.H. plasiralo na trg skupaj z modularno ponudbo posteljnih sistemov. Spati v najboljši formi je pravzaprav obljuba, ki jo daje Optimo svojim kupcem. Primerjalne prednosti svojih ležišč in posteljnih vložkov je opredelil z vizijo, ki ne sprejema nobenih kompromisov glede kakovosti. Jamčijo jo krepčilno zdravo ležanje, ergonomsko ležalno udobje, uporaba visokokakovostnih materialov, za škodljive snovi preverjene surovine, prvovrstna obdelava in zadovoljstvo za veliko let. Te obljube niso fraza, ki naj se lepo sliši.
Optimo vzbuja zaupanje s tremi certifikati kakovosti, ki so jih prejeli njegovi posteljni vložki in ležišča: certifikat kakovosti EIM za biomehanske in mikroklimatske ležalne lastnosti, certifikat kakovosti LGA za funkcionalnost in varnost in avstrijski znak kakovosti – porok kvalitete za izdelek, ki prihaja iz Avstrije.

Danes le redka podjetja med razvojem posteljnih sistemov sistematično raziskujejo ležalne in mikroklimatske lastnosti ležišč ali posteljnih vložkov. Optimo vsaj dve desetletji gradi na dokazih, ki mu jih nudi Ergonomski inštitut München. Rezultat tega sodelovanja je tudi eden najkakovostnejših spalnih sistemov na evropskem trgu – austroflex. Z njim je uresničil vizijo, ki jo je Optimo določil prav s pozicijskim geslom Spati v najboljši formi.

Pri spalnih sistemih austroflex obstajajo številne možnosti individualizacije z raznoliko nastavljivim posteljnim vložkom, ki ga podpirajo različne nastavitve trdote pri ležiščih. Ležalni položaj je posledica natančne medsebojne usklajenosti posteljnega vložka in ležišča, izvrstne točkovne elastičnosti in vzmetnih lastnosti, zelo obstojne oblike in odlične zračnosti.
Austroflex ima patentirano rešitev HWS, to je vzporedno nastavljivo vzglavje. V ležišča so vgrajeni vrhunski materiali – EMC hladna pena, celulozno vlakno Tencel® s Comfort tehnologijo pletenja, funkcijska vlakna elastan, za škodljive snovi preverjene surovine. Jedra ležišč so prvovrstno obdelana z najsodobnejšo rezalno tehnologijo, prevleke so izdelane z inovativnim postopkom pletenja. Površina austroflexovih posteljnih vložkov je z 72 inovativnimi vzmetnimi elementi iz tectela razdeljena na 288 ležalnih točk, ki se upogibajo na vse strani, hkrati pa so tako stabilne, da omogočajo skoraj vertikalno premikanje.

Pozicijsko geslo Spati v najboljši formi se je izluščilo kar sámo iz vizije podjetja Optimo v obljubo, da bodo nudili posteljni sistemi Optimo krepčilno ležanje in ergonomsko ležalno udobje ves čas predvidene uporabe, s tem pa tudi zadovoljstvo za veliko let.
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se