« Nazaj na novice

Inovativna kombinacija materialov z visoko elastičnostjo

Cremosa TF 700 je trislojno ležišče, ki povezuje prednosti valjastih vzmeti v žepkih z različnimi conskimi trdotami in visokokakovostne hladne pene z udobjem, ki ga nudi nova generacija pene – Cremosa. Cremosa ima neprimerljivo spalno udobje: Je edinstveno voljna in pravi odgovor za tiste, ki želijo puhasto udobje. Ležanje na njej je mehko, z visoko zmožnostjo enakomerne porazdelitve telesne teže, brez pritiska, z odličnim podpornim učinkom. Pri menjavi ležalnega položaja ni potreben napor. Cremosa reagira neodvisno od temperature in je zelo zračna.

Pika na i k spalnemu udobju, ki ga nudi ležišče Cremosa TF 700, je individualno nastavljiv posteljni vložek Vaneo, izvrstno uglašen z vzmetmi v žepkih v predelu ramen, lordoze in medenice. Ima prilagodljiv spust območja ramen, večstopenjsko nastavitev višine za podporo lordoze in samodejno prilagoditev v območju medenice vključno z dvostopenjskimi klipi za dodatno fino individualno nastavitev.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/229 in http://optimo.si/sl/index/product/id/153


Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se