« Nazaj na novice

Glava in vrat sta pri ležanju najbolj izpostavljena napetostim.

 

Austro/flex je patentiral HWS, to je vzporedno nastavljivo vzglavje posteljnega vložka in ležišča za vratni del hrbtenice, ki omogoča pravilen in anatomski položaj vratnih vretenc v vsakem položaju spanja.


 

Dober je tisti posteljni sistem, ki ima najbolj usklajeno kombinacijo posteljnega vložka in ležišča.

 

Austro/flex pa se ponaša še z drugim patentom: vzmetnimi elementi na posteljnem vložku. 72 jih je iz inovativnega dvokomponentnega materiala, ki izboljšuje trajnoelastično nosilnost. Inovativen dizajn s svojimi 288 točkami za ležanje prispeva k do zdaj nedosegljivi gibljivosti. Vsak vzmetni element ima štiri površine, ki se vsaka zase upogiba na vse štiri strani, hkrati pa so tako stabilne, da omogočajo skoraj vertikalno premikanje. Dvanajst mehkejših vzmetnih elementov s premičnim ugrezom skrbi za globlje pogrezanje v ramenski coni. Preostalih 60 je trših. Šest vzmetnih elementov podpornega območja za boke ima integrirane regulatorje trdote, ki preprečujejo krivljenje hrbtenice, dodatnih šest regulatorjev trdote pa služi za reguliranje trdote glede na individualne zahteve.

 

288 točk za ležanje zagotavlja, da vsa površina posteljnega vložka reagira na vsak premik telesa in pritisk ležišča.

 

Austro/flex ima na izbiro štiri modele ležišč. Vsa so iz pene. Izstopata dve: Prvo je ležišče afx emc 180 z dvema stopnjama udobja v kombinaciji z enim jedrom ležišča in popolnoma novo vrsto tehnologije reza za optimizirano prilagojenost telesnim območjem ter obojestransko prevleko iz EMC mehke pene za udobno ležanje brez pritiskanja. Drugo ležišče afx visco 200 ima štiri vrhunske pene v jedru ležišča: dve različici EMC pene za ergonomsko razdelitev na cone in viskozno raztegljivo peno s prevleko iz mehke viskozne pene za občutljivo prilagajanje pritiskom in telesni toploti.

 

AUSTRO/FLEX spalni sistemi – Nova ReGeneracija

 

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se