« Nazaj na novice

Odlično prilagajanje telesu

Ergomed Natur L 700 je ležišče, ki ima dva presežnika: jedro iz naravnega lateksa in prevleko iz koži prijaznih naravnih vlaken bombaža, liocela in lana.

89 let je minilo, odkar je firma Dunlop patentirala in osnovala proizvodnjo lateksa. S svojo elastičnostjo in sposobnostjo, da na pritisk popusti pod obremenitvijo, po razbremenitvi pa se vrne v prvotni položaj, je postal naravni lateks sinonim za ležišča, ki jih odlikuje odlično prilagajanje telesu, visoko ležalno udobje in občutek mehkosti. Poleg izvrstnih lastnosti, ki jih ima naravni lateks, na ležišču Ergomed Natur L 700 prispevata k popolnemu ležalnemu udobju še 18 cm visoko jedro in perfektna površinska razdelitev v predelu ramen, medenice in nog.

Prevleka na ležišču Ergomed Natur L 700 podpira točkovno elastičnost in zračnost naravnega lateksa in vzpostavlja prijetno suho, higienično spalno klimo. Prevleka, ki je bogato prešita z liocelnimi klimatskimi vlakni, ima še krožni klimatski trak.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/227 in http://optimo.si/sl/index/product/id/153



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se