Podjetje DOMA-KO d.o.o. MIRNA se ukvarja z zastopanjem več podjetij.

Njegova najbolj razširjena in v javnosti najbolj poznana dejavnost je zastopanje avstrijskega podjetja OPTIMO G.m.b.H.
V spalnem studiu Optimo na Mirni na Dolenjskem lahko preizkusite večje število posteljnih sistemov, ki predstavljajo sicer le manjši, a zato reprezentativen del Optimovega celotnega proizvodnega programa.
Blagovna znamka OPTIMO Posteljni sistemi ponuja klasične vzmetnice, ležišča iz visokokakovostnih pen in lateksa. Krona vseh programov podjetja OPTIMO pa je blagovna znamka AUSTRO/FLEX, ki v sebi združuje najvišje trenutno veljavne standarde in vrhunsko tehnologijo na področju spanja, s prijetnim marketingom pa je zaokrožena v dopadljivo celoto.
Izdelki blagovnih znamk OPTIMO so rezultat sodelovanja podjetja Optimo z Ergonomskim inštitutom iz Münchna.
Optimo je je tudi pomemben proizvajalec postelj prestižnih dizajnov.

Salon podjetja DOMA-KO d.o.o. Mirna se nahaja na sedežu podjetja na Glavni cesta 14, v »hiši nasprot' sonca«, poslovno kulturnem centru na Mirni. Vendar pa je dejavnost podjetja DOMAKO d.o.o. MIRNA bolj usmerjena v veleprodajo, saj je samo v Sloveniji preko štirideset prodajnih mest, kjer se lahko odločite za nakup Optimovih posteljnih sistemov.

 

 

Podjetje DOMA-KO d.o.o. MIRNA je podjetje v srednjih letih, saj znaša povprečna starost zaposlenih dobrih 40 let. Zaposluje predvsem Mirnčane in okoličane, kar je tudi cilj podjetja za prihodnja leta. Prisegajo na rek: »Misli globalno, deluj lokalno.« Za DOMA-KO d.o.o. MIRNA pa velja še geslo: »Delovati z Mirne po vsej Evropi«.

 

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se