Učinek čutite vsako jutro, ko se zbudite spočiti

product
« Nazaj na novice

Callea C 300 je čisto spalno udobje in za to so dobri razlogi

Callea C 300 je s svojimi ležalnimi lastnostmi odlična podlaga za krepčilen spanec. Ker je visoka 25 cm, je udobna tudi za ljudi s širokimi rameni, ki ležijo pretežno na boku in rabijo velik volumen ugreza za svoja ramena. Različne trdote vzmeti v predelih ramen, lordoze in medenice ter zgornja sloja iz EMC® hladne pene v dveh trdotah omogočajo, da se ležišče ergonomsko pravilno prilagodi telesu. Za sproščen položaj občutljivih delov telesa skrbi z valjastimi vzmetmi v žepkih še 10 cm visoki posteljni vložek Callea B 600 s sedmimi ergonomskimi conami v svojem jedru.

Visoka točkovna elastičnost in conska razčlenjenost sama po sebi ne zagotavljata ergonomsko pravilnega ležalnega udobja. Ležišče dosega hrbtenici ustrezen ležalni položaj z izbiro prave trdote glede na višino in telesno težo. Pri ležišču Callela C 300 lahko zato izbirate med tremi stopnjami trdote: mehko, srednjetrdo in trdo.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/211 in http://optimo.si/sl/index/product/id/215



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se