« Nazaj na novice

Optimalno ležišče za vašo obliko telesa

Med odločujočimi kriteriji za ležalno udobje so poleg materialov še višina, zgradba ter struktura jedra ležišča in, kar največkrat spregledamo, prevleka ležišča.

Ležišči Callea C 100 in Callea C 300 imata 540 posamično v žepke všitih vzmeti z različnimi trdotami v predelu ramen, lordoze in medenice. Razlikujeta se po zgornjem sloju pene, po lastnostih, višini in zgradbi. Drugačni sta tudi prevleki. Callea C 100 ima prevleko iz klimatsko aktivne dvojne tkanine v Tencel kakovosti, Callea C 300 pa iz najfinejšega multifilamenta. Obe sta prešiti s 380 g/m² klimatskimi vlakni. Callea C 500 ima v nasprotju z obema jedro sestavljeno iz 1000 posamičnih vzmeti v žepkih, zgornja sloja sta iz stisnjene conske EMC pene, prevleka iz najfinejšega multifilamenta pa je prešita s 600 g/m² klimatskimi vlakni.

Callea C 100, Callea C 300 in Callea C 500 vam nudijo, kar po pravici pričakujete: sproščeno ležanje in krepčilno spanje. A vendar vsaka od njih drugačno, samosvojo, individualno ležalno udobje. In vi morate izbrati tisto, ki vam najbolj ustreza.

Za več informacij obiščite spletne strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/212, http://optimo.si/sl/index/product/id/211 in http://optimo.si/sl/index/product/id/209



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se