« Nazaj na novice

Odločite se za vašo najljubšo izvedbo udobja

Če želimo pravilno ležati in se zbuditi zjutraj spočiti, moramo hkrati izbrati ležišče in posteljni vložek (nekateri ga imenujejo posteljno dno), ki skupaj skrbita za sproščen položaj telesa. Sestaviti moramo torej posteljni sistem. Posteljni vložek s svojimi ergonomskimi in elastičnimi lastnostmi namreč podpira in dokazljivo izboljšuje ergonomsko ležalno udobje ležišča.

Od dobrega posteljnega sistema se pričakuje, da lahko pri ležišču izbiramo med različnimi trdotami, ki bo ustrezala naši telesni teži in velikosti, posteljni vložek pa individualno nastavimo v posameznih ležalnih conah, da se tako v največji meri ohrani naraven položaj hrbtenice, medvretenčne ploščice, mišice in sklepi pa ležijo karseda brez pritiska.

Avstrijsko podjetje Optimo se uvršča med vodilne evropske proizvajalce posteljnih sistemov, ležišč in posteljnih vložkov. Njihovi raznoliko nastavljivi posteljni vložki, številne izvedbe in različice udobja jamčijo, da boste našli posteljni sistem, ki bo ustrezal vašim osebnim željam, individualnim potrebam in zahtevam.

Za več informacij obiščite spletne strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/220, http://optimo.si/sl/index/product/id/153 in http://optimo.si/sl/index/product/id/218



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se