Za najboljša ležišča zelo različni materiali

product
« Nazaj na novice

Za dobro ležišče sta potrebna dva

Ergomed Natur L 700 je ležišče iz 100 % naravnega lateksa, ki z izjemno točkovno elastičnostjo nudi mehak občutek in izvrstno podpira telo. Pena Cremosa v ležišču Cremosa TF 700 je neverjetno prilegajoča in skrajno enakomerno, takoj in udobno porazdeli telesno težo. Nudi občutno lebdeč občutek ležanja. Hladna pena v sredini ležišča je visoko točkovno elastična in odlično podpira telo, vzmeti v žepkih pod njo pa s točkovno elastičnim vzmetenjem skrbijo za visoko spalno udobje. EMC hladna pena in vzmeti v žepkih v ležišču Callea C 500 s perfektnim vzmetenjem omogočajo ekskluzivno spalno udobje.

Za omenjena tri ležišča, ki sledijo najvišjim zahtevam po udobju, se uporabljajo zelo različni materiali. Vsi ti materiali so visoko kakovostni in prvovrstno obdelani, imajo izvrstne ležalne lastnosti in učinkovito podpirajo telo. A vendar se med seboj razlikujejo po ležalnih lastnostih. En material se odziva bolj mehko, drugi občutno lebdeče in tretji podporno. Ljudje to odzivanje občutijo zelo različno. Pravo ležišče za nas je tisto, ki je po naši meri, na katerega se mi dobro odzivamo in je nam udobno.

Za več informacij obiščite spletne strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/227, http://optimo.si/sl/index/product/id/229 in http://optimo.si/sl/index/product/id/212





Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se