« Nazaj na novice

Učinek čutite vsako jutro, ko se zbudite spočiti

Osvežilno spalno udobje v najboljši formi. To je Callea C 300. Ležišče z vzmetmi v žepkih. S točkovnim vzmetenjem, pri katerem se stisnejo posamezne vzmeti, ne da bi vplivale na sosednje vzmeti, se površina ležišča izvrstno prilagodi obrisu telesa. Pri tem ga podpira vrhnji sloj visoko elastične EMC® hladne pene, ki je površinsko točkovno razčlenjena. Posamično ovite vzmeti z različno trdoto v predelih ramen, bokov in medenice ter v dve trdoti razdeljen vrhnji sloj pene ustvarjajo ergonomsko fino uravnotežene ležalne cone, ki skrbijo za pravilen položaj hrbtenice. Pri ležišču Callea C 300 lahko izbiramo med tremi stopnjami trdote, ki zagotavljajo ergonomsko ležalno udobje glede na telesni tip, velikost in telesno težo.

Individualno nastavljanje ležalnega udobja z različnimi nastavitvami posameznih ležalnih con v skladu z našimi potrebami in željami nudi posteljni vložek Aviono.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/211 in http://optimo.si/sl/index/product/id/160



Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se